tivat-desktop

Tivat

Nekada skroman i običan grad, Tivat je prošao kroz rekonstrukciju marine i okoline I danas je mjesto gdje boravi  I odmara svjetski jet set. Zahvaljujući luksuznom nautičkom naselju Porto Montenegro sa super jahtama, šetalištem visoke klase i luksuznim restoranima i hotelima, Tivat je godinama poznat među svjetskom elitom po svojoj šarmantnoj ljepoti. Naravno, Tivat nije samo luksuzno nautičko naselje u šta se mozete uvjeriti čim sletite na aerodrom. Mnogi ljudi su se prvi put susreli sa Crnom Gorom odmah iznad Tivta, što je, kako kažu, bila ljubav na prvi pogled. Upravo tamo, na aerodromu djeluje Hertz Montenegro, najveća rent a car agencija u Crnoj Gori, želeći vam dobrodošlicu i obećavajući ugodan i prijatan boravak. Sa svojim potpuno novim automobilima pruža vam priliku da razgledate najljepši dio Evrope i uživate u njegovoj ljepoti.

A grad u Boki sa najviše sunca - Tivat - idealna je baza za putovanje obalom. Posjetite prelijepe i slikovite gradove poput Perasta, Herceg Novog, Budve i Kotora dok uživate u pričama o istoriji ovog kraja. Ne propustite prelijepi gradić Kotor, skriven u Kotorskom zalivu, jer je blago koje čeka da bude otkriveno. UNESCO je čitav ovaj region proglasio svjetskom baštinom. Prošetajte nevjerovatnim starim gradom, pogledajte ogromne gradske zidine i posjetite katedralu Svetog Tripuna.

Iako mala, Crna Gora ima mnogo toga da ponudi. A najbolji dio je - sve je vrlo blizu! Bez obzira da li želite uživati u prirodi, vidjeti prelijepe male gradove ili se jednostavno uputiti do obale Jadranskog mora, sve se može lako organizovati. Najam automobila sa Hertzom je najlakši i najefikasniji način da se istraži i uživa u svakom njenom dijelu.

Rent a Car in Tivat
Aerodrom Tivat

Aerodrom Tivat