podgorica-desktop

Podgorica

Podgorica, jedan od najmanjih glavnih gradova Evrope, svakako je vrijedna posjete zahvaljujući zanimljivom spoju starog I novog I njegovoj mediteranskoj atmosferi. Veoma lako ćete se zaljubiti u ovaj grad I njegovu živahnu kafe kulturu, noćni život, prelijepe parkove, ukusnu hranu I izvanrednu prirodu koja okružuje grad. Podgorica je smještena u srcu Crne Gore I iako ima neke istorijske spomenike koje vrijedi posjetiti kao što su Stara Varoš I Dvorac Petrovića, većina posjetilaca koristi Podgoricu kao bazu za jednodnevne izlete da bi istražili Crnu Goru I posjetili najveće atrakcije I najzanimljivije gradove koji se nalaze u blizini. Neki od najboljih su pet nacionalnih parkova uključujići Skadarsko jezero, najveće jezero na Balkanu, kanjon Morače I Cijevne ili impresivni Manastir Ostrog, najpoznatije mjesto hodočašća, sagradjen u strimim liticama sa kojih se pruža nevjerovatan pogled na obližnje ravnice.

Ako želite vrhunski osjećaj slobode dok ste na putu kroz Crnu Goru, automobil je obavezan. Iznajmljivanje automobila sa Hertz Montenegrom predstavlja najbolji način da iskorisite svoje vrijeme dok ste u Podgorici kako biste posjetili sve atrakcije. Nudimo širok spektar vozila koje odgovaraju svim vašim potrebama, od ekonomičnih I porodičnih SUV do sportskih modela.

Hertz Montenegro, najveća rent a car agencija u Crnoj Gori ima 2 poslovnice u Podgorici. Jedna se nalazi na aerodromu a druga u centru grada, u Hotelu Podgorica, jednom od simbola grada s obzirom da predstavlja jedinstveno djelo arhitekture nagrađivane crnogorske arhitektice Svetlane Kane Radević za koje je dobila I nacionalnu nagradu za arhitekturu.  

Rent a Car in Podgorica
Aerodrom Podgorica

Aerodrom Podgorica

Hotel Podgorica (Meet & Greet)

Hotel Podgorica (Meet & Greet)

Oktobarske revolucije 114

Oktobarske revolucije 114