Srpski
ME
Vozilo & Sigurnost
TopZa Hertz, više od 90 godina, glavni prioritet je vaša bezbjednost. Kao kompanija koja pruža visoku i kvalitetnu uslugu, možemo naglasiti da se svi naši automobili veoma dobro održavaju, tako da naši klijenti mogu da uživaju u najboljem i najsigurnijem kvalitetu vozila. U cilju izbjegavanja mehaničkih oštećenja koristimo autentične rezervne djelove, najbolja maziva i sistematski proveravamo pritisak vazduha u gumama pre svakog iznajmljivanja radi ekonomičnosti.

Za vašu bezbjednost sva naša vozila su opremljena vazdušnim jastucima, ABS-om, alarmom, a nisu u upotrebi duže od 10 mjeseci.
 
Iako se u prosjeku naša vozila ne koriste mnogo, pre svakog iznajmljivanja, iskusni mehaničari proveravaju cjelo vozilo i svih njegovih 19 funkcija, tako da možete uživati u udobnom i sigurnom putovanju.
 
Ako iz bilo kojih razloga ne možete da pokrenete vozilo, Hertz pruža hitnu pomoć na putu (Road Assistance, tel: +382 69 125 420) 24 sata dnevno i vrši neophodne zamjene tako da možete da nastavite i uživate u putovanju.


 
2018 Autotechnica Montenegro d.o.o.
All Rights Reserved.